POPULIER

POPULIER van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 32658

POPULIER van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De populier is typerend voor het Nederlandse en ook Belgische landschap. Het hout van populieren wordt al eeuwen gebruikt, vroeger als bouwhout en betimmering van spoorwegwagons. Tegenwoordig vooral in paletten- kistenproductie en papierfabricage. Populierenhout ontvlamt niet gauw. Het wordt nog steeds gebruikt in de klompenindustrie. De knoppen bevatten hars en proptosis, waarvan geneesmiddelen, zalf en tinctuur werden gemaakt. Hier op een dijk in West-Brabant bij Willemstad.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken