ROOD/RED/ROT

ROOD/RED/ROT van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • ROOD/RED/ROT van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 33774

ROOD/RED/ROT van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
ROOD/RED/ROT van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vandaag is Rood. En rood heeft water nodig. Veel water. Hier tulpen bij Battenoord. Geenzins de typische 'Bollenstreek' zoals we kennen van Lisse, Hillegom en de Keukenhof. Ook in Groningen en Zeeland, en zoals hier op de Zuid-Hollandse eilanden, worden bollen geteeld. Irrigatie-installaties met tractoren als pomp zorgen ook in drogere tijden voor optimale condities voor tulpen. De zeespiegelstijging, afnemende aanvoer via rivieren en plannen hier en daar weer zout water toe te laten, hebben impact op de waterkwaliteit in de zuid- westelijke delta van Nederland. Verzilting heeft grote gevolgen voor landbouw, industrie en natuur. Water blijft in Nederland vriend én vijand. [EOS1dMrkIV|1/160s + 70mm|f3,2]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken