ROTTERDAM

ROTTERDAM van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • ROTTERDAM van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 47862

ROTTERDAM van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
ROTTERDAM van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Geen schip van aardappelhandel Mol uit Puttershoek. U ziet de MOL CULLINAN (294x32 meter, MMSI36091050) die in zinderende hitte -het beeld zelfs een beetje beïnvloedend- vanuit Rotterdam 'naar zee' wordt gesleept. Het containerschip van de Mitsui O.S.K. Lines Ltd uit Japan wordt gepresenteerd op een bedje van Nieuwe Waterweg/de Maas met de skyline van de wereldhavenstad op de achtergrond. Voor de liefhebber of De Jongenskamer. [EOS1dMrkIV|1/500s + 280mm|f3,5]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken