SPOT ON

SPOT ON van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 33703

SPOT ON van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 2 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Oosterscheldekering. Puur Nederlandse infrastructuur. Boven onze stormvloedkering wordt speciaal voor de foto de spotlight even aangezet. Een luchtfoto van een van Neerlands meest bekende kustverdedigingswerken, gemaakt vanuit een helicopter. Het wereldberoemde nautische bouwwerk, symbool van de Deltawerken. Zichtbaar, kijkende van zuid naar noord: de N57, 'werkeiland' Neeltje Jans met de Roompotsluis en rechtsboven de Mattenhaven. Aan de horizon Schouwen-Duiveland. [EOS1d|1/640s + 100mm|f5,6]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken