SPRUITEN

SPRUITEN van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 47897

SPRUITEN van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Liever geen spruitjes op uw bord? Hang ze dan aan de muur. Hier een winters veld vol spruitkool in de Hoeksche Waard tussen Numansdorp en Strijen. De 'Brussel sprout' staat soort van symbool voor de Nederlandse keuken en het stipt om 18 uur eten. Maar wat u ook van 't spruitje vindt, het siert het Zuid Hollandse landschap (en in mindere mate in Flevoland, Noord-Brabant en Zeeland) ieder jaar opnieuw. [EOS1dMrkIV|1/200s + 165mm|f3,2]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken