SWAN

SWAN van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

SWAN

van Sybrand Treffers

SWAN van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33821
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198 gratis verzending!

Omschrijving

Zeiljacht ?een Nautor's Swan 60? vaart op de motor door een windstil gebied op de Atlantische Oceaan. Normaal waait tussen de Kaapverdische Eilanden en het Caribisch gebied bijna altijd de passaat. Nu even niet. Het geeft de zee een stroperige aanblik. Deze foto won de ARC (Atlantic Rally for Cruisers) 2011 Photography Competition van de World Cruising Club in de categorie 'Other Boats'. [EOS1dMrkIV|1/800s + 200mm|f10]

Dit werk wordt aangeboden door Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken