Saint Barts

Saint Barts van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Saint Barts van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34414

Saint Barts van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
159 gratis verzending!
Saint Barts van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In 1493 is dit eilandje ontdekt door Columbus en de zijnen. St. Barts. Ooit een een vrijhaven, waar gekaapte lading kon worden verkocht. 500 jaar later ligt de fotograaf met zeilschip Sailody in deze baai. Sint-Bartholomeus is nog steeds een uniek eiland. Aanzienlijk kleiner dan Vlieland, maar toch 8000 inwoners. De Collectivité de Saint-Barthélemy is Frans. Inclusief boulangerie, boucherie en flink wat chique winkels. Een eiland in de Caraïbische Zee, een overzeese gemeenschap (collectivité d'outre-mer), maar overgoten met een Scandinavisch sausje. Van 1784 tot 1878 was dit eiland in Zweedse handen. Verkocht in ruil voor Franse handelsrechten en tolvrije passage van het Skagerak ver hier vandaan. De Zweden noemden de hoofdstad Gustavia naar hun koning Gustaaf III. Tijdens de Kerstdagen en zoals nu met Oud & Nieuw verzamelen honderden schepen waaronder zo'n honderd megajachten Saint-Barthélemy. Aan de horizon het Nederlandse gedeelte van Sint Maarten.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken