Slot Zuylen aan de Vecht in Oud-Zuilen in Utrecht

Slot Zuylen aan de Vecht in Oud-Zuilen in Utrecht van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Slot Zuylen aan de Vecht in Oud-Zuilen in Utrecht van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

Slot Zuylen aan de Vecht in Oud-Zuilen.

Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot buitenhuis. De bekendste bewoner was de schrijfster Belle van Zuylen.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 20 september 2014.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Hoewel bijna alle DU foto's zijn gemaakt binnen de Utrechtse gemeentegrenzen, belicht DU soms ook een plek buiten de stad. Maar nog wel in de provincie Utrecht. Slot Zuylen ligt in de gemeente Stichtse Vecht, provincie Utrecht.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Andere Donker Utrecht producten (waaronder kalenders, legpuzzels, ansichtkaarten en kadobonnen) vind je op DONKERUTRECHT.NL

Alle werken