Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen

Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 152072

Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Pure sneeuwklokjes die zich openen in de eerste warme lentedagen.

Wist je dat sneeuwklokjes eigenlijk niet wit, maar doorzichtig zijn? We dénken alleen wit te zien. Tussen de bladcellen zitten namelijk luchtbelletjes en die zorgen ervoor dat het al het licht dat erop valt, weerkaatst wordt in alle richtingen. Bij een weerkaatsing van al het licht op een voorwerp nemen wij als mensen de kleur wit waar.

Maar...op mijn foto zijn de sneeuwklokjes niet helemaal wit. Ze hebben een heel klein beetje paars in zich en dat komt door mijn bewerking. Ik vond het bij deze foto mooi om juist dat warme en ook het groene van de eerste lente te benadrukken. Dus toch een kleurrijk geheel ondanks de 'kleurloze' sneeuwklokjes.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken