VOLKERAKSLUIS

VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 32660

VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Volkeraksluizen zijn een complex van drie schutsluizen voor beroepsvaart, vier spuisluizen en een jachtensluis. Een uiterante belangrijke schakel in de route Rotterdam-Antwerpen. Het complex is aangelegd als onderdeel van de Deltawerken. Een secundaire dam werd aangelegd om de Oosterschelde en het Haringvliet af te kunnen sluiten. Het verkeersplein heet hier niet voor niets Hellegat. Sterke verraderlijke stromen beheersten het gebied. Door de afsluiting van het Volkerak, in 1969, zou ook de enige scheepvaartroute tussen Rotterdam en Duitsland en Antwerpen en Frankrijk worden geblokkeerd. De sluis was essentieel. De Volkeraksluizen behoren tot de grotere/drukkere sluizen van Europa.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken