VUURTOREN LA JUMENT

VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 40639

VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
VUURTOREN LA JUMENT van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

La Jument, de beroemdste vuurtoren (47 meter hoog) van Frankrijk. De vuurtoren, gebouwd op een rots met dezelfde naam, staat bij het eiland Ouessant voor de Bretonse kust in de Atlantische Oceaan. Hier zijn tevens wat zeeslagen gevoerd. De kust van Bretagne is verder berucht bij zeelieden, langs de rotsige kust staat sterke stroming en er heerst vaak zeemist. De bouw van deze vuurtoren duurde van 1904 tot 1911. De vuurtoren werd wereldbekend toen de fotograaf Jean Guichard er langs vloog en opnames maakte van hoge golven die tegen de toren aansloegen. Op deze foto ziet u een onstuimige zee en een zeiljacht dat langs de vuurtoren vaart. [EOS1dMrkIV|1/100s + 200mm|f45]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken