Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes

van Karla Leeftink

- Werkcode: 908 881

Karla Leeftink over Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes

Wat een sfeer op de bloeiende heide. Het is vroeg, de mist zal snel verdwijnen door de zon. De bloeiende struikhei en een jeneverbes struik vangen het eerste zonlicht op. Dit gebied heet het Drouwenerzand. Het ligt op de Hondsrug, tussen Gasselte en drouwen en wordt beheerd door stichting Het Drentse Landschap. Het gebied staat bekend om het jeneverbesstruweel.
Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes vind je in de categorieën Bomen, Drenthe, Drouwenerzand (natuurgebied), Fotografie, Heide, Hondsrug, Jeneverbes, Kraaihei, Mist, Natuurgebieden, Sfeer (gevoel) en Struikhei.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes van Karla Leeftink

Koop de foto Vroeg zonlicht over bloeiende heide en jeneverbes van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 908 881
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.