WINDENERGIE

WINDENERGIE van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 32656

WINDENERGIE van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Horizonvervuiling, zegt de een. Duurzaam, zegt de ander. Het Prinses Amaliawindpark voorziet 125.000 huishoudens van stroom en draait sinds 2008. De 60 windturbines staan 23 kilometer uit de kust bij IJmuiden, de palen steken 20 meter diep in zee. Nooit eerder is een dergelijk formaat windmolenpark zo ver uit de kust gebouwd. De molens zijn zelden vanaf de kust te zien, maar vanaf een schip kan levert het dit plaatje op.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken