Winterse misleiding

Winterse misleiding van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Winterse misleiding van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van een paar boomtakken met bessen heb ik genomen op een koude en donkere dag in november. Althans, zo herinnerde ik me die dag toen ik de foto ging bewerken. Normaal gesproken is het in november ook slechts een graad of 6 à 7 en de dagen zijn kort, dus mijn herinnering was niet heel vreemd.

Later kwam ik er echter achter dat ik de foto genomen heb op de warmste 17 november die tot dan toe was gemeten in De Bilt. De temperatuur steeg die dag naar een aangename 15,6 graden. Het was sowieso blijkbaar een heel warme maand. De hoogste temperatuur in november 2015 bedroeg 18,5 graden.

Dus mijn winterse interpretatie van de foto is nogal tegengesteld aan hoe het echt was die dag en maand. Ik ben overigens wel benieuwd hoe het er met de opwarming van de aarde over tien jaar uitziet. Wordt het een winterse of zomerse foto op 17 november 2025?

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken