Wolkenlucht Waddenzee

Wolkenlucht Waddenzee van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wolkenlucht Waddenzee

van Marlon Mendonça Dias

Wolkenlucht Waddenzee van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303688

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 95 gratis verzending!

Omschrijving

Duotoon / sepia foto van de Waddenzee met in de verre achtergrond een booreiland onder een dramatische wolkenlucht. De prachtige Waddenzee staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. De boorplatform in de achtergrond van dit natuurgebied vormt een strekt contrast.

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Marlon Mendonça Dias profielfotoLandschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken