ZEELANDBRUG

ZEELANDBRUG van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34088

ZEELANDBRUG van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
159 gratis verzending!
ZEELANDBRUG van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Oosterschelde met een stukje van de Zeelandbrug en op de achtergrond de wereldberoemde stormvloedkering. De 'Zeelandbruhhe', de verbinding tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland, die tijdens de bouw en de eerste anderhalf jaar van haar bestaan nog Oosterscheldebrug werd genoemd, is sinds 1 januari 1993 vrij van tol. De brug was bij oplevering met 5022 meter de langste brug van Europa. Pas in 1986 kon het verkeer ook gebruik maken van de route over de Oosterscheldekering.
[EOS1dMrkIV|1/60s + 35mm|f2,8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken