Zicht op Centrale Merwedekanaal in Utrecht

Zicht op Centrale Merwedekanaal in Utrecht van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zicht op Centrale Merwedekanaal in Utrecht van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 140565
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op Centrale Merwedekanaal (Nuon) in Utrecht. Op de voorgrond rangeerterrein Cartesiusweg van de Nederlandse Spoorwegen.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 1 oktober 2014. Vanaf het dak van het stadskantoor.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht bestaat 9 jaar! Daarom geef ik tot en met zondag 16 februari 20% korting. Deze korting is al doorgevoerd. Het is zeer waarschijnlijk de enige keer in 2020 dat ik zoveel korting geef.

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken