Arctisch Wad

van robert wierenga

- Werkcode: 52 036

robert wierenga over Arctisch Wad

Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is toch echt de Waddenzee. Deze opname is op Texel gemaakt, in de winter van 2012. Het was toen een tijd lang enorm koud, zelfs tot 20 graden onder nul. Hierdoor was ook de Waddenzee deels dicht gevroren. Ik had het geluk toen op het eiland te zijn, aangezien het er door alle sneeuw en ijs prachtig was. Op de foto kijk je richting het vasteland, terwijl op de achtergrond een voorbij trekkende sneeuwbui te zien is.
Arctisch Wad vind je in de categorieën Den Hoorn Texel, Eiland, Fotografie, IJsland, Koude Oorlog, Lengte (meetkunde), Nederland, Noordpool, Oudeschild, Regen, Sneeuw, Texel, Verticaal, Waddeneilanden en waddenzee, Winter en buienlucht.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Arctisch Wad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Arctisch Wad van robert wierenga

Koop de foto Arctisch Wad van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52 036
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden