Arctisch Wad

Arctisch Wad van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 52036

Arctisch Wad van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 92 gratis verzending!
Arctisch Wad van robert wierenga

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is toch echt de Waddenzee. Deze opname is op Texel gemaakt, in de winter van 2012. Het was toen een tijd lang enorm koud, zelfs tot 20 graden onder nul. Hierdoor was ook de Waddenzee deels dicht gevroren. Ik had het geluk toen op het eiland te zijn, aangezien het er door alle sneeuw en ijs prachtig was. Op de foto kijk je richting het vasteland, terwijl op de achtergrond een voorbij trekkende sneeuwbui te zien is.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken