Bloesemtak in het zonnetje

Bloesemtak in het zonnetje van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Bloesemtak in het zonnetje van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273576
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Het was zo'n heerlijke, zonnige dag waarop deze eerste bloesem zich liet zien. Het zonnetje scheen heel mooi achter de bloemetjes en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Met dat licht en vanuit die positie kreeg ik een goed zicht op alle details van de bloemen en dan vind ik het toch weer een wonder van de natuur. De frêle blaadjes, de vele meeldraden die uitsteken met hun oranje en gele knopjes. Alles bij elkaar een mooi onderwerp voor macrofotografie.
In deze foto heb ik gekozen voor een groen/turquoise achtergrond, omdat dit een mooi contrast biedt met de roze en oranje kleuren van de bloemen en bladeren.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken