Blue lines

van robert wierenga

- Werkcode: 50860

robert wierenga over Blue lines

Een eenzame paal op het Texelse waddenstrand. Ik trof hem aan op een mistige grijze dag, waardoor er een mooie serene sfeer heerste. Er was niemand in de omgeving op het strand te bekennen, heerlijk vind ik dat. De mooie ribbels heb ik in de voorgrond gebruikt om het beeld diepte te geven. Naderhand heb ik een blauwe seleniumtint aan het beeld gegegeven om de sfeer van het moment te versterken.
Blue lines vind je in de categorieën Blauw, De Cocksdorp, Eiland, Fotografie, Horizon (lijn), Kust, Mist, Nederland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Reflectie, Rust, Simpel, Spiegelbeeld (reflectie), Stranden, Strandpaal, Texel, Waddeneilanden en waddenzee, Water, kalmte, robert wierenga, robertwierenga.com en sereen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Blue lines op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blue lines van robert wierenga

Koop de foto Blue lines van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.