Facebook pixel
Dansende bosanemonen

Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 278751

Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze bosanemonen stonden in het bos in een groepje bij elkaar aan de waterkant. Op de achtergrond is het water nog te zien, het geeft een blauw-paarse kleur in de foto. Ik was benieuwd of dat een mooie achtergrond zou zijn. In werkelijkheid was het water redelijk licht van kleur, maar bij het bewerken van de foto zag ik dat het toch donkerder over is gekomen. Maar daardoor vormt het wel weer een mooi contrast met de witte anemoontjes. Ook de gele meeldraden van de anemoon steken goed af tegen de donkerblauwe achtergrond. Naast het contrast dat zo ontstaan is, vind ik het leuk dat er enige beweging in de foto lijkt te zitten. Het is net of de anemonen dansen op hun sierlijke steeltjes.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken