De Cnossen

van robert wierenga

- Werkcode: 55 278

robert wierenga over De Cnossen

De Cnossen is de naam van het kleine jachthaventje aan het Leekstermeer, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. Deze opname is gemaakt vlak na een flinke regenbui op een zomerse dag. De bui zie je op de achtergrond wegtrekken, en de zon schijnt al weer door de zojuist schoon geregende lucht waardoor alle kleuren heel fris ogen. Ik heb de elementen op de voorgrond gebruikt om diepte in het beeld te brengen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De Cnossen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Cnossen van robert wierenga

Koop de foto De Cnossen van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 278
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.