De bloemetjes en de bijtjes

De bloemetjes en de bijtjes van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De bloemetjes en de bijtjes

van robert wierenga

De bloemetjes en de bijtjes van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 69597

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 104 gratis verzending!

Omschrijving

Ik ben gek op de koolzaadvelden in Noord-Groningen. Als ze in bloei staan lijkt hun kleur geel bijna kunstmatig, zo fel is het. Deze foto is in de buurt van Warffum gemaakt. Op de achtergrond is een stukje van de waddendijk zichtbaar. Ik heb de foto zo genomen, dat het zonlicht de bijenkasten mooi uitlicht, zodat er een mooie diepte in het beeld komt.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken