De bloemetjes en de bijtjes

van robert wierenga

- Werkcode: 69 597

robert wierenga over De bloemetjes en de bijtjes

Ik ben gek op de koolzaadvelden in Noord-Groningen. Als ze in bloei staan lijkt hun kleur geel bijna kunstmatig, zo fel is het. Deze foto is in de buurt van Warffum gemaakt. Op de achtergrond is een stukje van de waddendijk zichtbaar. Ik heb de foto zo genomen, dat het zonlicht de bijenkasten mooi uitlicht, zodat er een mooie diepte in het beeld komt.
De bloemetjes en de bijtjes vind je in de categorieën Akker, Akkerbouw, Bijen, Bijenkorf (voorwerp), Dijk, Fotografie, Geel, Groningen (provincie), Koolzaadveld, Nederland, Papier, Usquert, Wolken, Zomer, buienlucht, noorden, robertwierenga.com en zomeravond.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De bloemetjes en de bijtjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De bloemetjes en de bijtjes van robert wierenga

Koop de foto De bloemetjes en de bijtjes van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 69 597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden