De vogelboom

De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 181302

De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto verschilt nogal van mijn eerdere foto's. Tot nu toe heb ik vooral foto's gemaakt die een bepaalde serene en kalme, lichte sfeer hebben. Maar het was herfst en ik wilde ook eens wat anders uitproberen. Dus toen ik een keertje buiten liep en mijn oog viel op deze eenzame boom, wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. De boom had al zijn bladeren verloren, het enige dat overbleef waren een paar grillige takken met bessen. Die takken staken heel mooi af tegen de lucht.
Eenmaal thuis heb ik de foto op diverse manieren bewerkt. Ik heb een enigszins grillige lucht toegevoegd en ook een vogel in de lucht, om de foto nog meer te hullen in de mysterieuze en geheimzinnige sfeer die er al is.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken