Devils Dyke 1961

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323497

Timeview Vintage Images over Devils Dyke 1961

Drie Engelse dames, klaar voor een cuppa tea. Laten we aannemen dat de chauffeur deze opvallende compositie heeft bedacht en de foto heeft gemaakt. Men is een dagje uit, keurig gekleed, inclusief hoed. Ze staan op Devil's Dyke, een heuvel met spectaculair uitzicht over een steile vallei, in de buurt van Brighton. Vooral populair bij rustzoekers en deltavliegers. Tijdens de jeugd van de dames was dat heel anders. Toen was Devil's Dyke een toeristische topattractie, met een kabelbaan over de vallei, een spoorbaantje er dwars doorheen en een kermis. Het trok vaak duizenden bezoekers per dag. Misschien zijn de dames er als kind wel eens geweest. Zouden ze het nog herkennen? (Collectie Timeview, Where are we dear?. 1961 Devil's Dyke)
Devils Dyke 1961 vind je in de categorieën 1960-1969, Auto's, Brighton, Engeland, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Tour, Trip, Wolfen, Zomer, photo en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Devils Dyke 1961 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Devils Dyke 1961 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Devils Dyke 1961 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323497
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.