Eenzaam op het Aeckingerzand

Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eenzaam op het Aeckingerzand

van robert wierenga

Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55280
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Deze mooie solitaire boom staat op de zandverstuiving Aeckingerzand, een prachtige plek op het grensgebied van Friesland en Drenthe. Het is een van de weinige verstuivingsgebieden die Nederland nog rijk is, en je kunt er prachtig wandelen en in de winter bijvoorbeeld ook langlaufen! Er staan een aantal fraaie vrijstaande bomen, waaronder dit afrikaans aandoende exemplaar. Voor deze opname heb ik gewacht tot de zon onder de horizon verdwenen was. Hierdoor wordt de mooie wolkenlucht prachtig uitgelicht door het rozerode licht en verschijnt de boom in silhouet.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken