Eenzaam op het Aeckingerzand

Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55280

Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 92 gratis verzending!
Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze mooie solitaire boom staat op de zandverstuiving Aeckingerzand, een prachtige plek op het grensgebied van Friesland en Drenthe. Het is een van de weinige verstuivingsgebieden die Nederland nog rijk is, en je kunt er prachtig wandelen en in de winter bijvoorbeeld ook langlaufen! Er staan een aantal fraaie vrijstaande bomen, waaronder dit afrikaans aandoende exemplaar. Voor deze opname heb ik gewacht tot de zon onder de horizon verdwenen was. Hierdoor wordt de mooie wolkenlucht prachtig uitgelicht door het rozerode licht en verschijnt de boom in silhouet.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken