Eenzaam op het Aeckingerzand

van robert wierenga

- Werkcode: 55 280

robert wierenga over Eenzaam op het Aeckingerzand

Deze mooie solitaire boom staat op de zandverstuiving Aeckingerzand, een prachtige plek op het grensgebied van Friesland en Drenthe. Het is een van de weinige verstuivingsgebieden die Nederland nog rijk is, en je kunt er prachtig wandelen en in de winter bijvoorbeeld ook langlaufen! Er staan een aantal fraaie vrijstaande bomen, waaronder dit afrikaans aandoende exemplaar. Voor deze opname heb ik gewacht tot de zon onder de horizon verdwenen was. Hierdoor wordt de mooie wolkenlucht prachtig uitgelicht door het rozerode licht en verschijnt de boom in silhouet.
Eenzaam op het Aeckingerzand vind je in de categorieën Bomen, Drenthe, Eenzaamheid, Elsloo, Fotografie, Friesland, Heide, Nederland, Roze, Sneeuw, Vlakte, Winter, Wolken, Zandverstuiving, Zonsondergang, aeckingerzand, alleen, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Eenzaam op het Aeckingerzand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga

Koop de foto Eenzaam op het Aeckingerzand van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 280
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.