Eenzame boom op de Posbank

Eenzame boom op de Posbank van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Eenzame boom op de Posbank van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271232
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Ook zonder bladeren kunnen bomen prachtig zijn. Dit fraaie en eenzame exemplaar kwam ik tegen op de Posbank, in het Nationaal Park Veluwezoom. Of de boom echt zo eenzaam is, is overigens maar de vraag. Als je goed kijkt, lijken er twee soorten stammen te zijn, met ieder net een andere kleur. En die kleuren lopen ook door in de takken. De stammen zijn echter zo dicht tegen elkaar aangegroeid dat het van een afstand net één boom lijkt.
De foto is genomen in maart, toen de heide nog niet bloeide. Dat gebeurt in augustus/september. Hoe dan ook is het een prachtig gebied, het is zeker aan te raden om daar te gaan wandelen!

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken