Eindeloos

van robert wierenga

- Werkcode: 50 861

robert wierenga over Eindeloos

Dit is een beeld van de steiger van het kleine veerbootje van Texel naar Vlieland, geschoten op een mistige grijze dag. Hierdoor lijken de palen in het niets te verdwijnen. De mist op strand gaf een mooie rustige, maar ook een beetje vreemde surrealistische sfeer. Dat heb ik versterkt door met mijn groothoeklens dicht op de palen te kruipen, waardoor de palen onder een vreemde hoek lijken te hellen. Afwerking in een selenium grijs-blauwe tint maakt het af.
Eindeloos vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, De Cocksdorp, Eiland, Eindeloos, Fotografie, Horizon (lijn), Kust, Meren, Mist, Nederland, Oceanen en zeeën, Oneindigheid, Paal (object), Rust, Scheefheid, Seleen, Simpel, Stranden, Texel, Vlieland, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Zen, robert wierenga, robertwierenga.com en sereen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Eindeloos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eindeloos van robert wierenga

Koop de foto Eindeloos van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50 861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden