Family trip 1910

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 519

Timeview Vintage Images over Family trip 1910

Dit is echt een briljante foto, door de setting, de mensen en de hoge kwaliteit. De familie maakt een tochtje op het water, en dat wordt letterlijk vastgelegd op de gevoelige plaat. Best lastig, met die apparatuur op zo'n smal bootje. En dan moet je ook nog de belichting perfect voor elkaar zien te krijgen. Maar de fotograaf heeft er iets heel moois van gemaakt. De familieleden zijn helemaal gefocust. Zelfs de kleinste jongen, met zijn fantastische hoed, zit muisstil. Vader maakt vooraan in het midden wel de meeste indruk. Misschien ook dankzij zijn snor en sigarettenpijpje. Het tentdoek beschermt tegen regen en teveel zonlicht, maar het draagt ook bij aan de unieke compositie van deze foto. (Collectie Timeview, Floating things, Family trip 1910)
Family trip 1910 vind je in de categorieën 1910-1919, Boten & Schepen, Familie (verwanten), Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Historische fotografie, Trip, Woonstijl Vintage, Zeilen, Zomer, Zon, Zwart-wit en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Family trip 1910 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Family trip 1910 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Family trip 1910 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden