Feestelijke witte en roze bloesem

van Arja Schrijver Fotografie

- Werkcode: 625 490

Arja Schrijver Fotografie over Feestelijke witte en roze bloesem

Foto uit de wijk Charlois in Rotterdam, waar in het voorjaar prachtige bloesembomen bloeien, zowel roze als wat meer witte. Op deze foto kon ik ze allebei in één keer fotograferen. Ik heb de foto zo genomen dat de witte bloesem mooi afsteekt tegen de roze bloesemboom op de achtergrond. Er ontstaat zo een romantisch en bijna feestelijk geheel van witte en roze kleuren. De onscherpe tak op de voorgrond geeft nog wat diepte aan de foto.
Het was nog wat lastig om de witte bloesem goed te fotograferen, omdat deze telkens heen en weer zwiepte vanwege de wind die er stond. Maar, de aanhouder wint.
Feestelijke witte en roze bloesem vind je in de categorieën Bloemen, Bloesem, Fotografie, Japanse sierkers, Lente, Liefde, Moederdag, Natuurfotografie, Prunus, Roze en Woonstijl Romantisch.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Feestelijke witte en roze bloesem als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Feestelijke witte en roze bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop de foto Feestelijke witte en roze bloesem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 490
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden