Feestelijke witte en roze bloesem

van Arja Schrijver Fotografie

- Werkcode: 625490

Arja Schrijver Fotografie over Feestelijke witte en roze bloesem

Foto uit de wijk Charlois in Rotterdam, waar in het voorjaar prachtige bloesembomen bloeien, zowel roze als wat meer witte. Op deze foto kon ik ze allebei in één keer fotograferen. Ik heb de foto zo genomen dat de witte bloesem mooi afsteekt tegen de roze bloesemboom op de achtergrond. Er ontstaat zo een romantisch en bijna feestelijk geheel van witte en roze kleuren. De onscherpe tak op de voorgrond geeft nog wat diepte aan de foto.
Het was nog wat lastig om de witte bloesem goed te fotograferen, omdat deze telkens heen en weer zwiepte vanwege de wind die er stond. Maar, de aanhouder wint.
Feestelijke witte en roze bloesem vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bloesem, Fotografie, Japanse sierkers, Lente, Liefde, Moederdag, Natuurfotografie, Prunus, Roze en Woonstijl Romantisch.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Feestelijke witte en roze bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Feestelijke witte en roze bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop de foto Feestelijke witte en roze bloesem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.