Grunningergrens

van robert wierenga

- Werkcode: 122 162

robert wierenga over Grunningergrens

Deze elektriciteitsmast met daarop 7 metalen vlammen en het getal 1040 is een stadsmarkering op de grens van Groningen. Het kunstwerk heet Gate Tower Clio en is ontworpen door Kurt W. Foster. Het staat langs de A28, aan het Nood Willemskanaal. Het getal 1040 staat voor het jaartal waarin de naam Groningen voor het eerst in een akte werd genoemd.
Grunningergrens vind je in de categorieën A28, Drenthe, Fotografie, Grens, Groningen, Grunn, Hoogspanningsmast, Kanaal, Noord-Willemskanaal, Water, Zonsondergang, grensmarkering, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Grunningergrens als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Grunningergrens van robert wierenga

Koop de foto Grunningergrens van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 162
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden