Het baken

van robert wierenga

- Werkcode: 55 237

robert wierenga over Het baken

Ik ben gek op low-light fotografie, het fotograferen bij minimaal omgevingslicht. Ook als de zon al lang onder is kun je vaak nog prima fotograferen, je hebt alleen hele lange sluitertijden nodig. Wat het uiteindelijke resultaat precies wordt, is altijd weer afwachten, en daarom is het misschien ook wel zo leuk. Dit baken heb ik bijna anderhalf uur na zonsondergang vastgelegd. Het staat op de duinen langs de noordzeekust bij camping Stortemelk op Vlieland.
Het baken vind je in de categorieën Avond, Baken, Blue hour, Donker, Duinen, Fotografie, Kust, Laat, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Stortemelk, Stranden, Vlieland, Waddeneilanden en waddenzee, duinovergang, robertwierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Het baken als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het baken van robert wierenga

Koop de foto Het baken van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 237
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden