Het baken

Het baken van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55237

Het baken van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ik ben gek op low-light fotografie, het fotograferen bij minimaal omgevingslicht. Ook als de zon al lang onder is kun je vaak nog prima fotograferen, je hebt alleen hele lange sluitertijden nodig. Wat het uiteindelijke resultaat precies wordt, is altijd weer afwachten, en daarom is het misschien ook wel zo leuk. Dit baken heb ik bijna anderhalf uur na zonsondergang vastgelegd. Het staat op de duinen langs de noordzeekust bij camping Stortemelk op Vlieland.

Over robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken