Hollandsch huis

van robert wierenga

- Werkcode: 55 279

robert wierenga over Hollandsch huis

Dit mooie typisch hollandse dijkhuisje staat op de IJsselmeerdijk in de buurt van Molkwerum, Friesland. Ik heb deze opname in de winter gemaakt, op een dag met prachtige buienluchten. Op de achtergrond nadert weer een nieuwe hoeveelheid neerslag, terwijl het huis door de ondergaande zon nog mooi uitgelicht wordt.
Hollandsch huis vind je in de categorieën Dijk, Fotografie, Friesland, Huis (woning), IJsselmeer, Molkwerum, Nederland, Regen, Riet, Winter, Wolken, buienlucht, dijkhuis, ijsselmeerdijk, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Hollandsch huis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hollandsch huis van robert wierenga

Koop de foto Hollandsch huis van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 279
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden