Hollandsch huis

Hollandsch huis van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hollandsch huis

van robert wierenga

Hollandsch huis van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55279
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Dit mooie typisch hollandse dijkhuisje staat op de IJsselmeerdijk in de buurt van Molkwerum, Friesland. Ik heb deze opname in de winter gemaakt, op een dag met prachtige buienluchten. Op de achtergrond nadert weer een nieuwe hoeveelheid neerslag, terwijl het huis door de ondergaande zon nog mooi uitgelicht wordt.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken