Langs het Zesduinenpad

Langs het Zesduinenpad van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Langs het Zesduinenpad

van robert wierenga

Langs het Zesduinenpad van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55236
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

Het zesduinenpad is een prachtig pad wat direct achter de duinen loopt die Vlieland voor de Noordzee beschermen. Je kunt er prachtig wandelen of fietsen door een glooiend uitgestrekt gebied dat vaak gedomineerd wordt door een straffe wind. Rond zonsondergang kwam ik deze graspol tegen die mooi de laatste zonnestralen opving. Op de achtergrond een van de karakteristieke lage naaldboompjes die je hier veel tegen komt.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken