Langs het Zesduinenpad

Langs het Zesduinenpad van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Langs het Zesduinenpad van robert wierenga thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 55236

Langs het Zesduinenpad van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Langs het Zesduinenpad van robert wierenga

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het zesduinenpad is een prachtig pad wat direct achter de duinen loopt die Vlieland voor de Noordzee beschermen. Je kunt er prachtig wandelen of fietsen door een glooiend uitgestrekt gebied dat vaak gedomineerd wordt door een straffe wind. Rond zonsondergang kwam ik deze graspol tegen die mooi de laatste zonnestralen opving. Op de achtergrond een van de karakteristieke lage naaldboompjes die je hier veel tegen komt.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken