Lincoln Zephyr 1950

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 498

Timeview Vintage Images over Lincoln Zephyr 1950

Terug naar de vijftiger jaren, de tijd dat automobielen nog gewoon groot mochten zijn en je met handschoenen aan achter het stuur zat. Haarscherpe opname van een zwart glimmende Lincoln Zephyr, waarvan de passagiersportier naar achteren openslaat. Handig! Op deze foto is dankzij de gepoetste lak meer te zien dan je in eerste instantie verwacht: het voorportier en de wielkap weerspiegelen van alles, in dit geval ook de fotograaf. Een kwaliteitsbeeld uit een tijd dat fotografie nog vooral handwerk was. Ambachtelijke kunst dus. (Collectie Timeview: This is my car, Lincoln Zephyr 1950)
Lincoln Zephyr 1950 vind je in de categorieën 1950-1959, Auto's, Fotografie, Oldtimers, Reflectie, Wolf, Woonstijl Vintage, Zwart-wit, chique, model, photo en posh.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Lincoln Zephyr 1950 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lincoln Zephyr 1950 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Lincoln Zephyr 1950 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 498
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden