Lincoln Zephyr 1950

Lincoln Zephyr 1950 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lincoln Zephyr 1950

van Timeview Vintage Images

Lincoln Zephyr 1950 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323498

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 gratis verzending!

Omschrijving

Terug naar de vijftiger jaren, de tijd dat automobielen nog gewoon groot mochten zijn en je met handschoenen aan achter het stuur zat. Haarscherpe opname van een zwart glimmende Lincoln Zephyr, waarvan de passagiersportier naar achteren openslaat. Handig! Op deze foto is dankzij de gepoetste lak meer te zien dan je in eerste instantie verwacht: het voorportier en de wielkap weerspiegelen van alles, in dit geval ook de fotograaf. Een kwaliteitsbeeld uit een tijd dat fotografie nog vooral handwerk was. Ambachtelijke kunst dus. (Collectie Timeview: This is my car, Lincoln Zephyr 1950)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken