Natte voeten

van robert wierenga

- Werkcode: 52 546

robert wierenga over Natte voeten

De waddenzee is een uniek stukje Nederland. Het is een van de meest dynamische ecosystemen ter wereld, waar een uitbundig planten- en dierenleven zich helemaal aan de invloeden van het tij heeft aangepast. Deze foto heb ik gemaakt aan het einde van een dag met prachtige buienluchten die vanuit het noordwesten over kwamen. Dit groepje schapen stond in het ondiepe water van de kwelder, vlak achter de dijk. Gelukkig waren ze nieuwsgierig wat ik aan het doen was, want ze bleven rustig even staan kijken. Genoeg tijd voor mij om deze opname te maken.
Natte voeten vind je in de categorieën Fotografie, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Kudde, Nederland, Oceanen en zeeën, Papier, Reflectie, Regen, Rust, Schapen, Stranden, Uithuizen, Vloed, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Wolken, Zen, Zonsondergang, buienlucht, dreigend en sereen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Natte voeten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Natte voeten van robert wierenga

Koop de foto Natte voeten van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52 546
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden