Paterswoldsemeer in het paars

van robert wierenga

- Werkcode: 84 024

robert wierenga over Paterswoldsemeer in het paars

Soms wordt je door moeder natuur verrast. Op de ochtend dat ik deze foto maakte, leek het in eerste instantie bepaald geen fraaie ochtend te worden, maar was het dik grijs bewolkt. Desondanks ben ik toch op pad gegaan, met het je-weet-maar-nooit-idee in mijn achterhoofd. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben, want gedurende 5 minuten kleurde de hele hemel aan het Paterswoldsemeer geweldig paars.
Paterswoldsemeer in het paars vind je in de categorieën Fotografie.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Paterswoldsemeer in het paars als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paterswoldsemeer in het paars van robert wierenga

Koop de foto Paterswoldsemeer in het paars van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84 024
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden