Pootjebaden in 1915

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 479

Timeview Vintage Images over Pootjebaden in 1915

Pootjebaden! Mooi woord eigenlijk. Het geeft precies weer wat het is: alleen met de voetjes in de zee. De foto is kraakhelder en daardoor kunnen we de kleding van de beide vrouwen heel goed zien. Het ziet er best casual uit eigenlijk. Soepele stof, zodat je lekker kan bewegen op het strand, lichte kleuren, een frivool onderrokje en een mooie strooien hoed. De vrouw links heeft haar hoed op haar rug hangen en draagt een mutsje om een bad hair day te voorkomen. Schoenen en kousen liggen vast ergens op het strand. (Collectie Timeview, Beachlife, Bathing in 1915)
Pootjebaden in 1915 vind je in de categorieën Baden (activiteit), Fotografie, Historische fotografie, Oceanen en zeeën, Stranden, Vreugde, Vrouw, Wolfen, Zomer, Zon, Zwart-wit, photo en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Pootjebaden in 1915 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pootjebaden in 1915 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Pootjebaden in 1915 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 479
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.