Roze bloesem in bloesemboom

van Arja Schrijver Fotografie

- Werkcode: 625 520

Arja Schrijver Fotografie over Roze bloesem in bloesemboom

Deze bloesemtak vol roze bloesem was te vinden in een bloesemboom die volledig in bloei stond. De boom was op het hoogtepunt van zijn bloei, wat echt een schitterend gezicht was. Vooral ook omdat er meerdere bloesembomen prachtig in een rijtje stonden te bloeien. Op de achtergrond kun je nog een van die andere bloesembomen zien. Dat zorgt voor een zachte, roze achtergrond en zo wordt het geheel een mooi gekleurd plaatje van uitbundige bloesem in het voorjaar.
Ik heb de foto wat lichter gemaakt qua kleur, zodat er een frisse foto ontstaat die echt een voorjaarsgevoel en vrolijkheid kan brengen in je interieur.
Roze bloesem in bloesemboom vind je in de categorieën Bloemen, Bloesem, Bomen, Fotografie, Japanse sierkers, Lente, Liefde, Moederdag, Natuurfotografie, Prunus, Roze en bloesemtak.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roze bloesem in bloesemboom als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roze bloesem in bloesemboom van Arja Schrijver Fotografie

Koop de foto Roze bloesem in bloesemboom van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 520
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden