Sally-B 1945

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 522

Timeview Vintage Images over Sally-B 1945

Sally B is een Amerikaans gevechtsvliegtuig, het Vliegend Fort, met een bijzondere geschiedenis. Ze werd gebouwd om deel te nemen aan de Tweede Wereldoorlog, maar toen ze van de band rolde, was die net voorbij. Ze werd ingezet als instructievliegtuig, showvliegtuig en... actrice. Sally B speelde een rol in een aantal films over de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels geniet ze, na een aantal facelifts, van een rustige oude dag in een oorlogsmuseum in Engeland. Een paar keer per jaar mag ze de lucht in als eerbetoon aan omgekomen gevechtsvliegers. Deze prachtige foto van een piepjonge Sally B is de ultieme kunstaankoop voor liefhebbers van de luchtvaart of mensen die houden van een stoere foto met een mooi verhaal. (Collectie Timeview, Flying Objects, Sally B 1945)
Sally-B 1945 vind je in de categorieën B-17 Flying Fortress, Boeing, Fotografie, Noord Amerika, Pin-up, Propeller, Stoer, Straaljager, Tweede Wereldoorlog en Vliegtuigen.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Sally-B 1945 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sally-B 1945 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Sally-B 1945 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 522
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden