Sally-B 1945

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323522

Timeview Vintage Images over Sally-B 1945

Sally B is een Amerikaans gevechtsvliegtuig, het Vliegend Fort, met een bijzondere geschiedenis. Ze werd gebouwd om deel te nemen aan de Tweede Wereldoorlog, maar toen ze van de band rolde, was die net voorbij. Ze werd ingezet als instructievliegtuig, showvliegtuig en... actrice. Sally B speelde een rol in een aantal films over de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels geniet ze, na een aantal facelifts, van een rustige oude dag in een oorlogsmuseum in Engeland. Een paar keer per jaar mag ze de lucht in als eerbetoon aan omgekomen gevechtsvliegers. Deze prachtige foto van een piepjonge Sally B is de ultieme kunstaankoop voor liefhebbers van de luchtvaart of mensen die houden van een stoere foto met een mooi verhaal. (Collectie Timeview, Flying Objects, Sally B 1945)
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Sally-B 1945 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sally-B 1945 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Sally-B 1945 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323522
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.