Schildmeer

van robert wierenga

- Werkcode: 51 910

robert wierenga over Schildmeer

Een opname gemaakt tijdens de zonsondergang bij het Schildmeer in de provincie Groningen. Deze foto is gemaakt na een onstuimige en regenachtige dag. 's Avonds kalmeerde de atmosfeer, en om die rustige sfeer te benadrukken heb ik een hele lange sluitertijd gebruikt. Hierdoor vervagen het water en de wolken tot een mooi melkachtig geheel.
Schildmeer vind je in de categorieën Blauw, Duurswold (streek), Fotografie, Groningen, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Kust, Meren, Nederland, Overschild (dorp), Paars, Reflectie, Regen, Schildwolde, Simpel, Spiegelbeeld (reflectie), Steendam, Steiger (haven), Stranden, Water, Wolken, Zen, Zomer, buienlucht, noorden, robert wierenga, robertwierenga.com en sereen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Schildmeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schildmeer van robert wierenga

Koop de foto Schildmeer van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 51 910
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden