Simplescape

van robert wierenga

- Werkcode: 47 818

robert wierenga over Simplescape

Op een mistige dag heb ik aan het Paterswoldse meer in Groningen geprobeerd een zo eenvoudig mogelijk ogende, beetje surrealistische landschapsfoto proberen te maken. Ik heb hiervoor enkele filters op mijn objectief gebruikt. Hierdoor kon ik met een hele lange sluitertijd werken waardoor water en lucht eenzelfde melkachtige uitstraling kregen. Ook heb ik de lucht met een filter iets donkerder dan het water gemaakt (normaal is dat andersom), waardoor het surrealistische effect versterkt wordt.
Simplescape vind je in de categorieën Fotografie, Groningen, Groningen (provincie), Haren, Horizon (lijn), Meren, Nederland, Paterswoldsemeer, Simpel, Surrealisme, Water, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Simplescape als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Simplescape van robert wierenga

Koop de foto Simplescape van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47 818
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden