Simplescape

Simplescape van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Simplescape

van robert wierenga

Simplescape van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47818

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 104 gratis verzending!

Omschrijving

Op een mistige dag heb ik aan het Paterswoldse meer in Groningen geprobeerd een zo eenvoudig mogelijk ogende, beetje surrealistische landschapsfoto proberen te maken. Ik heb hiervoor enkele filters op mijn objectief gebruikt. Hierdoor kon ik met een hele lange sluitertijd werken waardoor water en lucht eenzelfde melkachtige uitstraling kregen. Ook heb ik de lucht met een filter iets donkerder dan het water gemaakt (normaal is dat andersom), waardoor het surrealistische effect versterkt wordt.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken