Ten noorden van de Hemelpoort

van robert wierenga

- Werkcode: 51 925

robert wierenga over Ten noorden van de Hemelpoort

"Hemelpoort" of "Poort Kaap Noord" is de naam van dit kunstwerk van Rene de Boer. Het markeert het meest noordelijke puntje van het vaste land van Nederland, aan de noordzijde van de Emmapolder in de gemeente Eemsmond. De polder met zijn enorme windmolens en uitgestrekte velden is op de achtergrond te zien. Deze foto is gemaakt op het einde van een dag met veel actieve buien. Ik heb gewacht tot de zon door een gat in de bewolking scheen, waardoor het stalen bouwsel en de onstuimige lucht mooi beschenen werden.
Ten noorden van de Hemelpoort vind je in de categorieën Akkerbouw, Dijk, Eemshaven, Eemsmond, Fotografie, Graanveld, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Leegte, Nederland, Noordkaap (Nederland), Oneindigheid, René de Boer, Uithuizen, Velden, Waddeneilanden en waddenzee, Weiland, Windmolenpark, Zomer, buienlucht, hemelpoort, noorden, poort kaap noord en robert wierenga.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Ten noorden van de Hemelpoort als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ten noorden van de Hemelpoort van robert wierenga

Koop de foto Ten noorden van de Hemelpoort van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 51 925
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden