Ten noorden van de Hemelpoort

Ten noorden van de Hemelpoort van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ten noorden van de Hemelpoort

van robert wierenga

Ten noorden van de Hemelpoort van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 51925
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

"Hemelpoort" of "Poort Kaap Noord" is de naam van dit kunstwerk van Rene de Boer. Het markeert het meest noordelijke puntje van het vaste land van Nederland, aan de noordzijde van de Emmapolder in de gemeente Eemsmond. De polder met zijn enorme windmolens en uitgestrekte velden is op de achtergrond te zien. Deze foto is gemaakt op het einde van een dag met veel actieve buien. Ik heb gewacht tot de zon door een gat in de bewolking scheen, waardoor het stalen bouwsel en de onstuimige lucht mooi beschenen werden.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken