Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

USA 1961

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323455

Timeview Vintage Images over USA 1961

Wat hebben we hier een fantastisch tijdsbeeld te pakken. Amerika, begin jaren 60. Gezin met de auto op pad. Inclusief chauffeur. De fotograaf, waarschijnlijk vader, heeft alles in één uniek beeld vastgelegd. Vrouw, dochter, chauffeur, de omgeving, maar vooral: de auto. Typisch mannen hè. Maar het is ook wel een beauty, deze splinternieuwe Dodge Phoenix, dus we nemen het hem niet kwalijk. Want daardoor hebben we nu een prachtig vintage kunstobject in handen. (Collectie Timeview, USA, Blue 1961)
USA 1961 vind je in de categorieën 1960-1969, Auto's, Dodge (automerk), Familie (verwanten), Fotografie, Landschappen, Noord Amerika, Oldtimers, photo, retro en view.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor USA 1961 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

USA 1961 van Timeview Vintage Images

Koop de foto USA 1961 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323455

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 92 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.