Verlicht sneeuwklokje

Verlicht sneeuwklokje van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Verlicht sneeuwklokje van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196695
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Dit sneeuwklokje stond enigszins verstopt in het bos, het licht viel er maar net op. Slechts één bloemblaadje was een beetje verlicht.

De foto was oorspronkelijk vrij donker, op de lichte vlek achterin na. Die belichting van achteren, daar zag ik wel wat in. Ik heb de foto toen wat lichter gemaakt en gezorgd dat de bloem letterlijk wat meer in het zonlicht komt te staan.

Ik vond het zonlicht ook iets mysterieus hebben, dus ook daar heb ik aandacht aan besteed in de bewerking. Met de toevoeging van een blauwe kleur en een beetje 'mist' is het mijns inziens gelukt om bij te dragen aan dat geheimzinnige.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken