Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen

van Bianca van Duijn

- Werkcode: 304 400

Bianca van Duijn over Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen

Hou van bloemen en hou van jezelf. Vet Wuuf plukt hier in vol ornaat een bosje midden in het veld. Een gedruft beeld waar uiteraard weer een lacht op het gezicht van iedere kijker mee kunt toveren.
Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen vind je in de categorieën Blauw, Bloemen, Cirkel, Dikke dames, Erotiek, Graphics, Illustraties, Liefde, Mensen en Vet Wuuf.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Waarom je kiest voor Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf's grote liefde voor bloemen van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304 400
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden