Vliegeren jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 551

Timeview Vintage Images over Vliegeren jaren ‘20

Een ontspannen familiefoto. De fotograaf lijkt goed nagedacht te hebben over de compositie. Het wuivende gras en de prachtige wolkenlucht. De wind is bijna voelbaar evenals het plezier dat elk familielid beleeft aan het vliegeren. Hoe dan ook: het is een kwalitatief zeer goede foto met een liefdevolle uitstraling. En daar gaat het om. (Collectie Timeview, Playing, Kiting 1920's)
Vliegeren jaren ‘20 vind je in de categorieën 1920-1929, Familie (verwanten), Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Historische fotografie, Playing, Vliegeren, Vreugde, Woonstijl Vintage, World of Wonders, Zomer, Zwart-wit en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Vliegeren jaren ‘20 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vliegeren jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Vliegeren jaren ‘20 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 551
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden