Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Vliegtuig motor 1961

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323524

Timeview Vintage Images over Vliegtuig motor 1961

De power van deze vliegtuigmotor in actie knalt van de foto af. We zien de propeller niet echt, maar kunnen wel de beweging waarnemen. De motor, die bijna het hele beeld vult, vangt het licht van de zon op. De foto is zo scherp dat we de details in het staal uitstekend kunnen zien. De techniek staat hier centraal. Een 'hard' onderwerp, dat wordt verzacht door de kleuren. De lucht is matblauw. Het grijs van het staal heeft een wat bronzen tint. En de aarde diep beneden, heeft de kleur van zand. Een imposante, krachtige foto.(Collectie Timeview, Flying Objects, Flying engine 1961)
Vliegtuig motor 1961 vind je in de categorieën 1960-1969, Fotografie, Hemelgewelf, Landschappen, Lucht, Motor, Speed, Vliegtuigen, flying, photo, power en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Vliegtuig motor 1961 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vliegtuig motor 1961 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Vliegtuig motor 1961 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323524

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 92 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.