Vliegtuig motor 1961

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 524

Timeview Vintage Images over Vliegtuig motor 1961

De power van deze vliegtuigmotor in actie knalt van de foto af. We zien de propeller niet echt, maar kunnen wel de beweging waarnemen. De motor, die bijna het hele beeld vult, vangt het licht van de zon op. De foto is zo scherp dat we de details in het staal uitstekend kunnen zien. De techniek staat hier centraal. Een 'hard' onderwerp, dat wordt verzacht door de kleuren. De lucht is matblauw. Het grijs van het staal heeft een wat bronzen tint. En de aarde diep beneden, heeft de kleur van zand. Een imposante, krachtige foto.(Collectie Timeview, Flying Objects, Flying engine 1961)
Vliegtuig motor 1961 vind je in de categorieën 1960-1969, Fotografie, Hemelgewelf, Landschappen, Lucht, Motorfiets, Speed, Vliegtuigen, Woonstijl Vintage, flying, photo en power.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Vliegtuig motor 1961 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vliegtuig motor 1961 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Vliegtuig motor 1961 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 524
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden