Warme winter

Warme winter van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Warme winter

van robert wierenga

Warme winter van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88259

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 gratis verzending!

Omschrijving

De winter van 2013-2014 is nooit een echte winter geweest met vele warme dagen. Ook was er vaak veel meer bewolking dan normaal is in een winter. Voor fotografie is dat gek genoeg eigenlijk geen probleem, vooral niet aan het begin en einde van de dag. Het laag invallende zonlicht reflecteert dan mooi tegen de wolken, waardoor een prachtige warme gloed kan ontstaan. Zo ook bij deze opname van een steigertje aan het Paterswoldsemeer op de grens van Groningen en Drenthe.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken