Wolken, boom en pad

van robert wierenga

- Werkcode: 50 862

robert wierenga over Wolken, boom en pad

Noord-Groningen is een prachtig stuk Nederland. Je vindt er nog de rust en ruimte die elders vaak ontbreekt. Ik ben er dan ook vaak te vinden om te fotograferen. Deze foto is aan het eind van de zomer gemaakt, direct na een flinke regenbui. Op de achtergrond is de wegtrekkende bui nog te zien, terwijl op de voorgrond het nat geregende paadje door de weer doorkomende zon fel verlicht wordt. De eenzame boom doet in mijn ogen bijna on-nederlands aan. Hij lijkt eerder thuis te horen op een afrikaanse savanne.
Wolken, boom en pad vind je in de categorieën Bomen, Bossen, Fietspad, Fotografie, Garnwerd, Groningen, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Lichtval, Nederland, Papier, Regen, Rust, Wolken, Zwart-wit, buienlucht, noorden, paadje, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Wolken, boom en pad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wolken, boom en pad van robert wierenga

Koop de foto Wolken, boom en pad van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50 862
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden