Wolken, boom en pad

Wolken, boom en pad van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wolken, boom en pad

van robert wierenga

Wolken, boom en pad van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50862

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 104 gratis verzending!

Omschrijving

Noord-Groningen is een prachtig stuk Nederland. Je vindt er nog de rust en ruimte die elders vaak ontbreekt. Ik ben er dan ook vaak te vinden om te fotograferen. Deze foto is aan het eind van de zomer gemaakt, direct na een flinke regenbui. Op de achtergrond is de wegtrekkende bui nog te zien, terwijl op de voorgrond het nat geregende paadje door de weer doorkomende zon fel verlicht wordt. De eenzame boom doet in mijn ogen bijna on-nederlands aan. Hij lijkt eerder thuis te horen op een afrikaanse savanne.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken